laupäev, jaanuar 21, 2012

Konkurss

Konkurss „Fotojutustus“
Humanitaar- ja sotsiaalained on hea materjal lugude jutustamiseks. Kahjuks jääb õppetunnis jutustamiseks aega aina vähem ja vähem. Konkursiga tahame anda õpilastele võimaluse jutustada oma lugusid läbi fotode. Tiigrihüppe haridusportaal Koolielu kutsub õpilasi jagama oma mõtteid fotojutustuse formaadis. Valitud teemapüstitus peab haakuma emakeele, võõrkeele, kirjanduse, ajaloo, inimeseõpetuse, psühholoogia, ühiskonnaõpetuse või filosoofiaga; rõhuasetuse valib õpilane. Innukat jutustamist!
- Osaleda võib nii individuaalselt kui 2-3-liikmeliste võistkondadena.
- Konkursitöö on esitlus või videofail vabalt valitud formaadis (võib sisaldada ka audio komponente), mis on publitseeritud veebis.
- Sobiva vahendi valivad õpilased ise, tekstidokumendina vormistatud töid hindamisel ei arvestata - - -Konkursitöö pikkus on min 3, max 10 minutit.
- Konkursitöö tiitellehel(/fotol) peab olema fikseeritud töö teema/pealkiri, autor(id), klass, kool
- Fotojutustuse raames võib kasutada nii teksti ja/või audiojutustuse võimalust (sh võõrkeelset), loo võivad rääkida ka vaid pildid ise, kui autor sedasi soovib.
Konkursitöö esitamise tähtaeg on 1. mai 2012.
Konkurssidel auhinnalisi kohti võitnud õpilasi oodatakse koos juhendajatega 25. mail 2012. a. Tallinna pidulikule lõpuüritusele, mille korraldab Tiigrihüppe Sihtasutus.