teisipäev, november 15, 2011

1A KLASSI ISADEPÄEVA NÄDALA ÜRITUSTEST.

Esmaspäeval külastasime Jürgeni ja Oliveri isade töökohta. Seal tehakse mööblit. Nägime väga moodsat tööpinki, mida juhib arvuti. Meil oli vahva võimalus sellel isegi meisterdada.

Kolmapäeval andis Jürgeni isa kehalise kasvatuse tunni. Jürgeni isa muljed: „Õpetasin ja õppisin ka ise.” Neljapäeval i õpetas Ken-Martti isa matemaatikat. Õpetaja jaoks oli üllatus suur, et lapsed nii hästi nuputavad. Neljapäeval vurisesid klassis lihvimismasinad. Nimelt, meie vanad pingid said uue näo. Suur, suur tänu Jürgeni, Oliveri, Gregori, ja Kareti isadele. Oma panuse andsid ka Kirke ja Robin Truubi emad.

Orienteerumisest Kubijal võttis meie klassist osa kümme võistkonda. Laste muljed orienteerumiest:

Karet- issi jooksis kiiresti eest ära.

Ken-Martti –issi jooksis kiiresti.

Marcus- issi oli pisut koba.

Oliver- lahe ja palav oli, kui kindad ära võtsin, oli paras, õhtul tuli hea uni.

Gregor- meeldis

Kirke- ei meeldinud, et jooksma pidin palju

Merilyn- joosta ei meeldinud, muidu meeldis

Jarmo- meeldis , et pooled punktid leidsime üles

Karl- eksisime ära, ema jooksis ees minema

Hendrik- mõtlesin, et lendan tükkideks

Nora- kõige rohkem meeldis piiksu teha

Hannalora- kõik meeldis

Suur tänu korraldajad Eero Joonas, Sarmite Sild.

Reedel rääkisime isadest ja meisterdasime ka kaardi. Meie klassi isa – töökas, abivalmis, sportlik, tark, heatahtlik, mehine, vahva, lahe, vahel range,hooliv,viisakas, lahke, õiglane, uhke, uudishimulik.

Isad oskavad autot remontida, ehitada, süüa teha, pere hoida, autoga sõita, lumelauaga sõita, nalja teha, võileiba teha, muru niita, puid saagida, joosta, magada, puhata.

Meie klassi isad käivad koos lastega kinos, mängivad, käivad ujumas, kalal, teevad süüa, käivad jalutamas, seenel, meisterdavad ehteid, vahetavad rehve, vaatavad võrkpalli, sõidavad jalgrattaga, mängivad jalgpalli.

Isad unistavad majast, et lastel läheks hästi, reisist, tervisest, et perega saaks rohkem koos olla, kodus olla, uuest autost, puhkusest.

Tänan kõiki lapsi ja vanemaid, kes aitasid koolinädala meeldejäävaks ja põnevaks muuta!


PhotoPeach