kolmapäev, jaanuar 29, 2014

Algklasside nädal 10.02. - 14 .02. Liikumisaasta- TERVE EESTI EEST!

12. 02. kell 12.00- 13. 00  Tuubitame Veemäel
 11.02  Euroopa 112 päe. Teeme lumele "112"     (  http://koolielu.ee/info/readnews/349748/hairekeskus-kutsub-koole-ja-lasteaedu-lumele-112-tegema)
13.02  kell 17.30 uisuõhtu peredele kooli jalgpalliväljakul
14.02 Sõbrapäev
10.02 - 14.02  Sporditeemalised arvutijoonistused arvutiklassis.


pühapäev, jaanuar 19, 2014

Kino

Suur maalritöö
Suur maalritöö (2013)

Žanr: Animatsioon, eesti                                              




Perefilm
Kord õige ammu, kullapai,

kui maailm alles valmis sai,

ta oli värvimata.

Siis tuli platsi pintslimees,

käes värvinõud, kus värvid sees,           

et värviga kõik katta.

SUUR MAALRITÖÖ on uus Eesti joonisfilm, mis põhineb samanimelisel populaarsel lasteraamatul ning elustab suurel ekraanil illustraator Edgar Valteri võrratu pildikeele. Ellen Niidu luuleread on meeleolukalt lauluvormi seadnud Vaiko Eplik, kelle muusika annab sellele loole mitmeid lisavärve ja -varjundeid. Meeleolukaid laule esitavad Mari Pokinen, Priit Võigemast ja Rapla laulustuudio tüdrukud Thea Paluoja juhendamisel.

Lisaks animafilmile SUUR MAALRITÖÖ, sisaldab filmiprogramm sisaldab ka mitmeid teisi lühianimatsioone:

VÄIKE LÜHINÄGELIK BOAMADU räägib loo boamaopoisist Kaabrielist, kelle ebatavalised intelligentsed meetodid aitavad võita džunglirahva hirmu nimega See. Nimelt õpib Kaabriel lugema ja avastab raamatute maailma.

Lühianimafilmide sari MIS MÕTTES? koosneb neljast lühifilmist, kus lapsed jagavad vaatajatega omi mõtteid erinevatest maailmaasjadest – armastus, elu, unenäod, sõprus. Me näeme ja kuuleme, mis neile meeldib ja ei meeldi, mida nad kardavad, loodavad ja millest unistavad.

Animaprogrammi kogupikkus 48 minutit.

Meie klass läheb kinno 27. jaanuaril kell 11.00  Pilet 1.60

neljapäev, jaanuar 09, 2014

esmaspäev, jaanuar 06, 2014

Hobune, kes kaotas prillid ära


Koguperelavastus     29.01.2014   Kell 13.00



Lavastaja Elina Pähklimägi
Tõlkijad Piret Saluri ja Ellen Niit
Dramatiseerijad Elina Pähklimägi ja Anne-Ly Sova
Kunstnik Nele Sooväli
Muusikaline kujundaja Marten Kuningas
Mängivad Tarvo Sõmer, Ülle Lichtfeldt, Eduard Salmistu, Silja Miks, Liisa Aibel, Helgi Annast, Indrek Apinis, Peeter Rästas
See hobune ei ole heina krõmpsutav koduloom, kes kappab hirnudes aasal ringi ning nosib inimeste peost leiba. Meie hobune on eriline – talle meeldib hoopistükkis istuda oma kiiktoolis, süüa pohlajogurtit ja lugeda hobuseraamatuid, mille eest ta ka palka saab. Kuid ühel ilusal sügispäeval kaovad tema prillid ära ja ta ei näe enam lugeda. Mis ühel hobusel üle jääb? Minna tüdrukute ponilaagrisse või müüa end vorstivabrikusse? Ei, Rakvere Teatri jõululavastuse Hobune läheb laia maailma õnne otsima! Meie kangelane – üks ja ainus, naeratav ja südamlik Hobune, kelle rinnus tuksub kartmatu hobusesüda, tõmbab pähe tutimütsi, kaela salli ning asub teele... Teele seikluste ja uute sõprade poole. Oma teekonnal kohtab ta nii karvaseid kui sulelisi, teda varitsevad ohud igal sammul ning külm talv läheneb halastamatult - seiklus terendab silmapiiril! Iiiihaaa!

Lavastuses kõlab Marten Kuninga loodud originaalmuusika.
Esietendus 7. detsembril 2013 Rakvere Teatri suures saalis.


 Pileti hind 7 €.

Soovi koral loe läbi ka raamat