esmaspäev, aprill 16, 2012

kolmapäev, aprill 11, 2012

esmaspäev, aprill 09, 2012

Õues õppimise päev.


RMK Pähni Looduskeskus kutsub 17.04 kell 9.30 Kreutzwaldi parki tähistama "ÜLEMAAILMSET ÕUES ÕPPIMISE PÄEVA." - "Millal on karul sünnipäev?"

Looraks

Dr. Seuss' The Lorax (2012)
Žanr: Animatsioon
Perefilm! Meie klass läheb filmi vaatama 16.04 kell 11.00 Pilet 1.60

Laheda animakomöödia "Mina, supervaras" tegijad toovad meie ette uhiuue linaloo nimega "Looraks", mille aluseks oleva lasteraamatu kirjutas Dr. Seuss, kelle raamatute põhjal on valminud sellised filmid nagu "Horton" ja "Grinch".

"Looraks" jutustab ühest ettevõtlikust 12-aastasest poisist, kes saab ühel päeval teada, et tema unistuste tüdruku südame võitmiseks on vaja leida.. ehtne puu. Ülesande muudab raskeks tõsiasi, et ühtegi puud pole enam alles ning terves linnas on kõik puud ja taimed plastikust ning täispuhutavad! Ehtsa, elava ja lõhnava puu leidmiseks peab poiss tutvuma muinasjutukangelaseks peetava Looraksiga. See on tohutusuurte vuntsidega pisikest kasvu ja pahur olevus, kel on tegelikult hea süda ja kes võitleb kõigest jõust selle eest, et tema maailm rumalate looduse hävitajate poolt lõplikult rikutud ei saaks.

Naljaka ja südamliku joonisfilmi "Looraks" eestikeelseteks häälteks on (rolli jaoks ideaalseid vuntse omav) Vladislav Koržets, Sergo Vares, Mikk Jürjens, Peeter Oja, Piret Kalda, Maria Klenskaja, Külli Reinumägi, Indrek Ojari, Ülle Kaljuste, Margus Tammela, Mart Mikk, Nele-Liis Vaiksoo, Rolf Roosalu, Dagmar Oja ja paljud teised.

Eraldi tasub ära märkida tõsiasi, et käesoleva filmiga teeb oma dublaazhidebüüdi superstaari-konkursi värskeim võitja Liis Lemsalu.

Eestikeelne versioon valmis stuudios Orbital Vox.

Kinodes alates: 16.03.2012
Filmi pikkus: 1h 26 min
Tootja: Universal Pictures
Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lingid:

neljapäev, aprill 05, 2012

pühapäev, aprill 01, 2012